Jdi na obsah Jdi na menu

Klinická psychologie a psychoterapie dospělých

23. 3. 2020

 

Na tomto místě se dozvíte vše potřebné, hledáte-li individuální terapii dospělých nebo potřebujete-li psychologické vyšetření. O terapii dětí se dozvíte na jiném místě.

avenue-3464777_640.jpgMáte-li akutní potíže, a potřebujete-li svoji situaci řešit naléhavě, obraťte se, prosím, na krizová centra. Věnujeme se objednaným klientům a nemáme bohužel kapacitu na krizové případy.

Krizové centrum Bohnice – 284 016 110, adresa: Psychiatrická nemocnice Bohnice Ústavní 91, 181 02 Praha 8

Krizové centrum Riaps - 222 586 768, adresa: Chelčického 39, 130 00 - Praha 3

 

Jak se k nám objednat?

Objednat se můžete telefonicky na čísle (raději formou sms):  605 545 470 (asistentka Pavla Hlaváčková) nebo na e-mailové adrese: psychoterapie.vlasim@seznam.cz

Jedná se o jednotný kontakt pro objednání terapie dospělých. Pokud pracujeme s klienty a nemůžeme vzít telefon, budete požádáni o specifikaci svého požadavku do SMS. Poté budete zařazeni do pořadníku. Jakmile se uvolní naše kapacita, ozve se vám někdo z našeho týmu s nabídkou termínu prvního setkání. V současnosti je čekací doba na přijetí do terapie minimálně 3 měsíce.

Kde nás najdete?

Naše adresa je: Jana Masaryka 445, Vlašim. Je to kousek od vlakového i autobusového nádraží. Ve stejné budově najdete také Lékárnu Magnólie, vchod je z boku naproti garážím sanitek.

Musím mít doporučení od lékaře?

Na psychoterapii není potřeba mít doporučení.

Na psychologické vyšetření je dobré přinést žádanku od lékaře, který si vyšetření vyžádal.

Kolik to bude stát?

Psychologické vyšetření i individuální terapie je plně hrazena ze zdravotního pojištění. Naše zařízení má smlouvu se všemi  pojišťovnami: VZP, ZP MVČR, OZP, ČPZP, VoZP, ZPŠ.

 

Ke komu půjdu do terapie?

Z našeho týmu se vás ujme některá z níže uvedených kolegyň. Ozývají se hned, jakmile se jim uvolní pracovní kapacita.

PhDr. Kateřina Nosková

Mgr. Marie Slouková

PhDr. Simona Fialová

Mgr. Irena Bublíková

Mgr. Barbora Hazmuková

Mgr. Jaroslav Chýle